E-bikes dé oplossing voor vakantieparken

Ondernemers en bezoekers konden vorige week kennis maken met onze E-bikes tijdens de eerste editie van de vakdag ‘Vakantiepark van de Toekomst’ in de Efteling. De elektrische fiets is een uitstekende oplossing voor de vervuilende auto.

De E-bike is ideaal voor kleine korte ritten door het park of nabijgelegen centra. Het is een duurzaam alternatief voor bezoekers die normaal gesproken met de auto kleine boodschappen halen of naar een recreatielocatie gaan in de omgeving.

Parkservice

Ook voor parkservice is de E-bike een innovatieve oplossing. Medewerkers kunnen de elektrische fiets gebruiken voor kleine klussen of voor het bezorgen van maaltijden. Voor de wat grotere hoveniers- en schoonmaakwerkzaamheden is onze elektrische servicebike uitermate geschikt.

Door voor de E-bike te kiezen houden vakantieparkeigenaren hun park autovrij, beperken zij de uitstoot van schadelijke gassen en hebben zij minder problemen met het parkeren. Bovendien heeft de elektrische fiets een gezond en sportief imago en zo krijgt het park een extra groene uitstraling.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 0485-794 557.