HorecaEvenTT Assen

Drie dagen lang staat HorecaEvenTT in het teken van inspireren, motiveren, experimenteren. Drie dagen een informele sfeer waarin onze standhouders hun nieuwste, maar ook bestaande producten presenteren. De nieuwste trends op wijngebied op het vernieuwde wijnplein, prachtige producten proeven van eigen bodem op het streekproductenplein. Ook vindt je deze dagen de beste manieren om jouw producten bij je gasten thuis te kunnen bezorgen.

Wist je bijvoorbeeld dat je met het thuis bezorgen wel 30% meer winst kunt genereren? Op standnummer 3510 vertellen wij alle voordelen die bezorgen met een Ebike4Delivery voor jouw bedrijf van toepassing kunnen zijn. Hier zie je niet alleen diverse Ebike4delivery modellen maar ook alle maten geïsoleerde boxen en de mogelijkheid tot geheel gepersonaliseerde bedrukking op de fiets en boxen.

Kom en laat je verrassen hoe een dagelijks gebruikt vervoersmiddel voor jouw bedrijf een uitkomst kan bieden! Om je te helpen bieden wij je nu een gratis toegangskaartje aan. Vul de code HETT800159 hier in ontvang jouw gratis kaartje(s).

Tot dan!

Team Ebike4Delivery