Nieuwe werkwijze voor onderhoud leasefiets

Ebike4Delivery heeft voortaan een nieuwe werkwijze voor het onderhoud van uw leasefiets. Zo krijgt u een nog betere rijervaring.

Uit onderzoek is gebleken dat bij intensief gebruik onderdelen van de Ebike4Delivery harder verslijten. Hierdoor hebben sommige Ebikes meer onderhoud nodig dan andere. Als u problemen niet tijdig meldt kan dit gevolgen hebben voor uw fiets. Deze schade is voor uw eigen rekening en dat willen wij graag voor u voorkomen.

Meld uw storing
Als u problemen heeft met uw Ebike4Delivery, meld dit dan zo spoedig mogelijk via het serviceteam. Uw leasefiets wordt dan opgehaald en vakkundig gerepareerd door onze monteurs in Cuijk. Uiteraard krijgt u als overbrugging een vervangende Ebike. U kunt uw storing melden via dit formulier op onze website.

Onderhoud zelf aanmelden
Onze monteurs kwamen voorheen om de drie maanden automatisch bij u langs om uw Ebike4Delivery te voorzien van een servicebeurt. Voortaan moet u deze beurten zelf aanmelden via het serviceformulier op onze website. U heeft recht op één onderhoudsbeurt per drie maanden, dus het is verstandig om dit in uw agenda te zetten. Het aanmelden kan via dit formulier op onze website.

Meerdere servicebeurten per jaar mogelijk
Het is voortaan mogelijk om vaker dan drie keer per jaar uw Ebike een servicebeurt te geven in plaats van één keer in de drie maanden waar u recht op heeft. Dit kost u € 65,- per extra onderhoudsbeurt plus de kosten van de onderdelen.

Door uw Ebike goed te onderhouden is een perfecte werking van uw fiets gegarandeerd en worden onnodige kosten vermeden.