Over de Ebike4Delivery

Kostenbesparend, duurzaam en innovatief

Met 16 jaar E-Bike ervaring hebben wij de Ebike4Delivery speciaal ontwikkeld voor bezorgdiensten en wordt deze continu verbeterd met de nieuwste technieken. De Ebike4Delivery biedt een kostenbesparende, duurzame en innovatieve oplossing voor het bezorgen van uw pizza’s, maaltijden en pakketten.

Wij leveren de Ebike4Delivery inmiddels ruim drie jaar in Europa aan onder andere grote ketens zoals Domino’s Pizza.

Nog niet overtuigt? Wij hebben alle voordelen voor u op een rijtje gezet. (klik hier)

Onverwoestbaar

Onze elektrische bezorgfiets kan tegen een stootje en is onverslaanbaar op de korte afstand. In de grote steden is de Ebike4Delivery zelfs sneller op de langere afstanden.

De elektrische bezorgfiets wordt uitgebreid getest in ons E-Bike Development Center en tevens hoofdkantoor in Cuijk. De onderdelen worden bewust gekozen of speciaal gemaakt om er voor te zorgen dat de Ebike4Delivery onverwoestbaar is en zijn bezorgtaak perfect kan vervullen. Door het gebruik van onderdelen van de beste merken is de bezorgfiets robuust, veilig en gaat deze lang mee.

  Ebike Brochure

  Wilt u meer informatie over de Ebike4Delivery? Download de gedetaileerde brochure hieronder.

  Download Brochure

Reclame

De E-Bike aangepast aan uw huisstijl

U kunt de Ebike4Delivery laten personaliseren in uw eigen huisstijl. Zo kunt u uw bedrijfsnaam en/of logo op de Ebike4Delivery en de Delivery Box laten plaatsen. Wij verzorgen deze reclame geheel voor u.

De Ebike4Delivery wordt standaard geleverd in de kleuren zwart of wit. Wilt u graag een Ebike4Delivery in een andere kleur? Dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden.

De wensen voor het personaliseren van de Ebike4Delivery kunnen individueel besproken worden. Zo komen wij graag tot een passende invulling die bij uw bedrijf past.

 • Ebike Custom Advertising Ebike4Delivery Dominos
 • slide custom advertisement Ebike4Delivery
 • custom advertisement ebike4delivery slide

Boxen en tassen

Aanpasbaar voor uw bezorgservice

De Ebike4Delivery is speciaal ontwikkeld voor de bezorging. Op de elektrische bezorgfiets kunnen verschillende soorten Delivery Boxen bevestigd worden om uw pizza’s, maaltijden of pakketten te vervoeren. Desgewenst kan een box voor- of achterop geplaatst worden. In de Delivery Boxen kunnen warmhoudtassen geplaatst worden. De Delivery Boxen en warmhoudtassen kunnen wij voor u leveren.

In overleg met u bepalen wij welke Delivery Boxen en tassen het beste bij uw product passen.

 • Custom boxes ebike4delivery
 • slide custom boxes bags ebike4delivery
 • slide boxes and bags ebike4delivery

Onverwoestbaar