Voordelen van de DeliverEbike

Grote ketens maken dankbaar gebruik van onze DeliverEbike. Maar welke voordelen biedt deze bezorgfiets?

Nooit stilstaan bij een defecte accu of motor

De DeliverEbike is een fiets met een elektrische hulpmotor en een oplaadbare batterij. Mocht je de pech hebben dat je een defect hebt aan je motor of accu, dan kan je hem gewoon als een normale fiets gebruiken.

 

Altijd makkelijk parkeren

Met een DeliverEbike heb je geen last van betaald parkeren of volle parkeerplaatsen. Een fietsenrek is al voldoende.

 

Géén wettelijke helmplicht

Een E-bike wordt in het verkeer gelijkgesteld aan een normale fiets. Dit betekent dat je geen helm op hoeft.

 

Géén rijbewijs nodig

Bezorging gebeurt vaak per auto of scooter. Hier heb je echter een rijbewijs voor nodig. Dat probleem heb je bij de DeliverEbike niet. Je kan op een E-bike zonder rijbewijs aan het verkeer deelnemen.

 

Snel op de korte afstanden

De DeliverEbike haalt een snelheid van ruim 25 km per uur en accelereert razendsnel. Omdat je gebruik kan maken van fietspaden heb je minder last van verkeershinder en ben je snel op de plaats van bestemming.

 

Inzetbaar personeel al vanaf 15 jaar

Een scooterrijbewijs halen kan in Nederland pas vanaf je 16e. Bij de DeliverEbike heb je geen rijbewijs nodig en kan je koeriers al vanaf 15 jaar de weg op sturen.

 

Geen brandstofkosten

Benzine kost dagelijks meer dan het leasen van onze complete bezorgfiets. Per oplaadbeurt ben je ongeveer € 0,003 per keer kwijt.

 

Geen uitstoot van schadelijke gassen

Een auto veroorzaakt een uitstoot van gemiddeld 4 ton CO2 per jaar en een scooter is ook niet bepaald goed voor het milieu. De DeliverEbike is 100% elektrisch en is dus een uitstekend milieuvriendelijk alternatief.

 

Unieke all-in verzekering

In samenwerking met ENRA bieden wij een uitgebreide allrisk verzekering aan. Zo ben je verzekert tegen diefstal en schade. Heb je een DeliverEbike bij ons geleased, dan zit de verzekering standaard in je leasecontract.

 

Onverwoestbaar

Wij maken gebruik van de beste merken bij het maken van de DeliverEbike. Alle onderdelen van de DeliverEbike zijn bewust gekozen of speciaal gemaakt om ervoor te zorgen dat de DeliverEbike zijn bezorgtaak perfect kan vervullen. De bezorgfiets is hierdoor robuust, veilig en gaat lang mee.