Download Schade Formulier (aanrijding)

Service formulier

Wilt u graag een melding maken voor uw DeliverEbike? Vul dan op het onderstaande formulier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om een afspraak te maken. Vul per fiets één formulier in. Formulieren met meerdere frame- of fietsnummers worden niet behandeld.

  • Wij komen op afspraak wanneer de DeliverEbike niet werkt zonder duidelijke reden (bijv. elektrische storingen). Wanneer het zadel of handvat kapot is, de standaard afgebroken is of soortgelijke problemen zich voordoen, wordt dit op de route gerepareerd.
  • In Nederland komen we binnen 24 uur. In Duitsland en België komen we binnen 48 uur.
  • Vul per fiets één formulier in. Formulieren met meerdere frame- of fietsnummers worden niet behandeld.
  • Een lekke band valt niet onder het servicecontract.
  • Het niet juist invullen van het serviceformulier kan leiden tot vertraging en/of extra kosten.
Het framenummer bevindt zich op het schuine gedeelte van het frame, tussen de trappers (of achter de linker trapper). Het fietsnummer kunt u opgeven indien de sticker van het framenummer onleesbaar is. Het fietsnummer bevindt zich boven de accu, bovenop het frame. Mochten beide stickers onleesbaar of kwijt zijn, kunt u uw sleutelnummer van uw fietsslot opgeven.
Locatie van fiets
a.u.b. aangeven vanaf hoe laat er iemand aanwezig is
Zonder correct e-mail adres geen bevestiging!

    Garantie

    Wanneer u de DeliverEbike aanschaft, heeft u standaard zes maanden garantie op de DeliverEbike. Bij een leasecontract geldt de garantie gedurende de gehele looptijd van het contract.

Onderhoud

Snel en goed geregeld

Wij voeren graag periodiek service- en onderhoudsbeurten voor u uit om een perfecte werking van uw DeliverEbike te garanderen. Is uw DeliverEbike toe aan een onderhoudsbeurt? Vul dan het formulier hierboven in.

Na ontvangst van uw melding nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij halen uw DeliverEbike bij u op en brengen deze weer bij u terug. Heeft u een leasecontract? Dan krijgt u direct een vervangende DeliverEbike, die u kunt gebruiken tot uw eigen DeliverEbike weer is gemaakt!