Download Schade Formulier (aanrijding)

Service formulier

Wilt u graag een melding maken voor uw Ebike4Delivery? Vul dan in het onderstaande formulier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om een afspraak te maken.

  • Wij komen binnen 24 uur wanneer de Ebike4Delivery niet werkt zonder duidelijke reden (bijv. elektrische storingen). Wanneer het zadel of handvat kapot is, de standaard afgebroken is of soortgelijke problemen zich voordoen, wordt dit op de route gerepareerd.
  • Per fiets een storing formulier invullen
  • Een lekke band valt niet onder het servicecontract. U dient dit zelf op te lossen of vraag uw lokale fietsenmaker.
  • Het niet juist invullen van het serviceformulier kan leiden tot vertraging en/of extra kosten.
Het fietsnummer bevindt zich boven de accu, bovenop het frame. Het framenummer bevindt zich op het schuine gedeelte van het frame, tussen de trappers. (of achter de linker trapper) Mochten beide stickers onleesbaar of kwijt zijn, kunt u uw sleutelnummer van uw fietsslot opgeven.
Locatie van fiets
a.u.b. aangeven vanaf hoe laat er iemand aanwezig is
Zonder correct e-mail adres geen bevestiging!
Wij komen binnen 24 uur wanneer de Deliver Ebike niet werkt zonder duidelijke reden (bijv. elektrische storingen). Wanneer het zadel of handvat kapot is, de standaard afgebroken is of soortgelijke problemen zich voordoen, wordt dit op de route gerepareerd. Een lekke band valt niet onder het servicecontract. U dient dit zelf op te lossen of vraag uw lokale fietsenmaker. Het niet juist invullen van het serviceformulier kan leiden tot vertraging en/of extra kosten. Kijk op www.ebike4delivery.com/gebruikers-tips voor handige video's

    Garantie

    Wanneer u de Ebike4Delivery aanschaft, heeft u standaard zes maanden garantie op de Ebike4Delivery. Bij een leasecontract geldt de garantie gedurende de gehele looptijd van het contract.

Onderhoud

Quality control van de Ebike

Wij voeren graag periodiek service- en onderhoudsbeurten voor u uit om een perfecte werking van uw Ebike4Delivery te garanderen. Is uw Ebike4Delivery toe aan een onderhoudsbeurt? Vul dan het formulier hierboven in.

Na ontvangt van uw melding nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij halen uw Ebike4Delivery bij u op en brengen deze weer bij u terug. Heeft u een leasecontract? Dan krijgt u direct een vervangende Ebike4Delivery!