Service formulier

In geval van schade aan uw DeliverEbike dient u altijd het serviceformulier in te vullen. U kunt het serviceformulier ook gebruiken om een onderhoudsbeurt aan te vragen. Vul op het onderstaande formulier uw gegevens in zodat we u kunnen bereiken. Wij nemen na ontvangst van de melding zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Vul per fiets één formulier in. Formulieren met meerdere frame- of fietsnummers worden niet behandeld.

 • Wij komen op afspraak wanneer de DeliverEbike niet werkt zonder duidelijke reden (bijv. elektrische storingen). Wanneer het zadel of handvat kapot is, de standaard afgebroken is of soortgelijke kleine problemen zich voordoen, wordt dit op de route gerepareerd.
 • In Nederland verlenen we service binnen 24 uur. In Duitsland en België verlenen we service binnen 48 uur.
 • Vul per fiets altijd één formulier in. Formulieren met meerdere frame- of fietsnummers worden niet behandeld.
 • Een lekke band valt niet onder het servicecontract. U mag een lekke band laten repareren door een lokale fietsenmaker (LET ALTIJD OP DE JUISTE BANDENSPANNING VAN 3,5 BAR).
 • Het niet juist invullen van het serviceformulier kan leiden tot vertraging en/of extra kosten.
 • Bij schade altijd het Schadeformulier invullen wat u onderaan de pagina kunt downloaden.
 • Voeg ons a.u.b. toe via WhatsApp  +31 (0) 485 794 557, zodat we u tussentijds gemakkelijker kunnen bereiken.
Het framenummer bevindt zich op het schuine gedeelte van het frame, tussen de trappers (of achter de linker trapper). Het fietsnummer kunt u opgeven indien de sticker van het framenummer onleesbaar is. Het fietsnummer bevindt zich boven de accu, bovenop het frame. Mochten beide stickers onleesbaar of kwijt zijn, kunt u uw sleutelnummer van uw fietsslot opgeven. LET OP DIT VELD MOET ALTIJD INGEVULD WORDEN
Locatie van fiets
a.u.b. aangeven vanaf hoe laat er iemand aanwezig is en we service kunnen uitvoeren
Zonder correct e-mailadres krijgt u géén bevestiging!
Waarop u de komende 16 uur bereikbaar bent
Waarop een andere medewerker de komende 16 uur bereikbaar is, indien we u niet kunnen bereiken
Geef ook aan of de DeliverEbike gevallen is en er hierdoor sprake is van schade. Is de fiets nog berijdbaar of maakt de schade de fiets onbruikbaar? Vul dit duidelijk per fiets in a.u.b.!
Download Schade Formulier (aanrijding) Download Algemene voorwaarden service

  Garantie

  Wanneer u de DeliverEbike aanschaft, heeft u standaard zes maanden fabrieksgarantie op de DeliverEbike. Bij een leasecontract geldt de fabrieksgarantie gedurende de gehele looptijd van het contract.

Onderhoud

Snel en goed geregeld

Wij voeren graag periodiek service- en onderhoudsbeurten voor u uit om een perfecte werking van uw DeliverEbike te garanderen. Is uw DeliverEbike toe aan een onderhoudsbeurt? Vul dan het formulier hierboven in.

Na ontvangst van uw melding nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij halen uw DeliverEbike bij u op en brengen deze weer bij u terug. Heeft u een leasecontract? Dan krijgt u direct een vervangende DeliverEbike, die u kunt gebruiken tot uw eigen DeliverEbike weer is gemaakt!