Luchtkwaliteit_verbetering

Subsidie voor Amsterdammers die hun scooters en/of snorfietsen verkopen en vervangen voor een E-bike.

Subsidie voor Amsterdammers die hun scooters en/of snorfietsen verkopen en vervangen voor een E-bike. Amsterdam wil schone lucht en proberen daarom met de subsidieaanvraag mensen en bedrijven aan te moedigen hun scooters en snorfietsen te verkopen. Veel mensen en bedrijven overwegen dit al, gezien het feit dat vanaf 2019 alle snorfietsers verplicht zijn een helm te dragen en op de rijbaan te rijden. Je kunt tot € 450,- subsidie voor de E-bike krijgen. De gemeenteraad moet nog over de subsidieregeling beslissen. Als er besloten is, gaat de subsidieregeling in vanaf 1 januari 2019.

Gelukkig bieden wij de oplossing voor uw bezorgservice: stap over op onze DeliverEbike! Hij is zo snel als een snorfiets (vanaf januari zelfs sneller omdat ze nu op de weg moeten), u heeft geen wettelijke helmplicht, geen rijbewijs nodig en de elektrische DeliverEbike is milieuvriendelijk! Neem contact met ons op om de DeliverEbike gratis te testen!

(Tip: wacht tot 1 januari 2019 om over te stappen op een DeliverEbike! U moet namelijk eerst subsidie aanvragen voordat je een nieuwe E-bike aanschaft. Anders kun u geen subsidie krijgen).

Bron: https://www.amsterdam.nl/nieuwsbrieven/parkeren-verkeer/scooter/nieuwsbrief-2/