Ebike4Delivery
Hoe gaat het nu met Ebike4Delivery?

Zoals u misschien hebt vernomen heeft Ebike4Delivery in januari dit jaar te maken gehad met een brand in ons pand in Cuijk. Gelukkig konden wij als bedrijf enorm snel schakelen en hebben we de draad meteen weer opgepakt. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij weinig tot niet zijn belemmerd in onze werkzaamheden.

Wij zouden dan ook Ebike4Delivery niet zijn als het ons toch gelukt is om te blijven groeien. Ondanks de tegenslag hebben wij nog steeds enorm veel restaurants en bedrijven kunnen helpen aan onze bezorgfietsen. Niet alleen in Nederland is ons klantenbestand gegroeid, ook hebben we weer meer nieuwe wegen naar het buitenland ingeslagen. 

De groei hebben wij mede te danken aan de coronacrisis, want natuurlijk waren de mogelijkheden voor restaurants na de sluiting van de horeca extreem beperkt. Bezorgen werd de enige mogelijke manier. Één en één is twee en veel restaurants kwamen bij ons uit voor dé oplossing. 

Nieuw pand

Na het verliezen van ons pand in Cuijk konden wij snel onze intrek nemen in Nijmegen. Aan de Nieuwe Dukenburgseweg 9 zitten wij nu in een groot pand met de productie en het hoofdkantoor. Samen met fietsenmerken als Gazelle en Amslod delen wij het Dutch Bicycle Centre. Dit gebouw wordt van binnen helemaal omgetoverd tot een groot bedrijvencomplex. Het gebouw is perfect geschikt voor al onze werkzaamheden en helpt ons al enorm bij de groei die we doormaken.

Waar voorheen alles vanuit Cuijk werd geregeld, regelen we nu alles vanuit Nijmegen. Vanaf hier vertrekken dagelijks Ebike4Delivery ebikes naar plekken in heel Nederland en over de hele wereld. We zullen u de komende tijd een kijkje geven in dit nieuwe pand.