Contact Us

Bezorgen zonder zorgen

CLAIM Ebike4delivery.com BEURSAANBIEDING

Horecava 2023

Altijd Aan.

Onverwoestbaar, betrouwbaar en duidelijk. Met de all-inclusive service deal is zorgeloos bezorgen voor u gegarandeerd. Daarom is Ebike4delivery inmiddels al de eerste keuze van duizenden klanten in en buiten Europa.

Uniek Remsysteem

Veilig hydraulisch remmen met minimale slijtage, door speciaal ontworpen remschijven en remblokken, afgeleid van scooter-rem.

Duurzame Accu

Heavy-duty 900Wh uitneembare 25AH36V accu, in aluminium behuizing en met een reikwijdte tot maar liefst 100 kilometer.

Oersterk Frame

Nieuw ontwikkeld frame met o.a. verstevigde verstelbare zadelpen, volledig gepersonaliseerde branding en kleuren, rijdende reclame in uw huisstijl.

Airless banden

Nooit meer lekke banden, altijd de juiste bandenspanning voor excellente grip en langste levensduur van accu. Tevens te gebruiken in de winter.

All-inclusive service

Naast gratis preventief onderhoud vallen tevens reparaties en vervangingen binnen het uitgebreide all-inclusive service pakket*. Vanzelfsprekend zijn 7 dagen per week service op locatie, reparatie binnen 24 uur, indien nodig een leenfiets en diefstalverzekering inbegrepen.
Geen onvoorziene voorrijkosten, geen arbeidskosten, geen verrassingen. 

Onverwoestbaar

Een Nederlands A-merk met geschiedenis en productontwikkeling sinds de 19e eeuw. Producenten van de allereerste kettingaangedreven-, gemotoriseerde- en transportfietsen, importeur van Saxonette.
Door onze jarenlange ervaring en miljoenen investeringen in R&D, zijn de unieke onderdelen van Ebike4delivery specifiek ontworpen voor duurzaam intensief professioneel gebruik. Als enige op de markt.

ONTVANG BEURSAANBIEDING

* Voor de specificaties van het all-inclusive service pakket verwijzen wij naar de uitgebreide voorwaarden. Onze verkopers vertellen u graag meer.